Artistic.forumz.ro

O poarta spre design


  ilink calarasi

  Distribuiți
  avatar
  ilink
  user
  user

  masculin
  Numarul mesajelor : 1
  Varsta : 27
  Joburi : moderator provider ilink sa
  Data de inscriere : 11/09/2008

  ilink calarasi

  Mesaj  ilink la data de Joi Sept 11, 2008 10:40 pm

  iLink – Numele ce reinventeaza viteza in lumea internetului calarasi

  Conceptul iLink s-a nascut din dorinta unui baiat pe nume Badea Radu Alexandru de a oferi abonatilor rezidentiali (home users) o larga gama de servicii de telecomunicatii prin cele mai rapide conexiuni si interconectari
  Prin calitatea superioara a infrastructurii (FTTH, routere Cisco, servere de ultima generatie) si a serviciilor de internet si telefonie alternativa (conectivitate internationala cu mai marii operatori ingerashul din Frankfurt si Viena, interconectare nationala si internationala cu operatorii de voce si date), ne situam mult deasupra competitiei prin vitezele de transfer atinse.

  iLink, este un proiect nou, si a devenit in scurt timp unul din liderii pe piata din Calarasi in servicii de internet rezidentiale, ofertele noastre venind in sprijinul celor ce doresc acces rapid la informatie, eficient si sigur dar cu un suport tehnic de calitate.

  Am proiectat iLink ca o afacere pe termen lung, punand accent pe calitatea serviciilor oferite, cat si a pachetelor de servicii unice. Prin iLink ai acces la cel mai rapid internet, la cele mai bune servere de jocuri si la cele mai mici tarife de telefonie alternativa.
  Echipa iLink este formata din peste 3 provideri (alex,alin si elena) care sunt angajati dinamici si experimentati cu pregatire tehnica, manageriala si economica capabili oricand sa raspunda cerintelor clientilor.
  Parcul auto cuprinde in acest moment 63 de vehicule destinate interventiilor si instalarilor.

  iLink este un mod de viata pentru abonatii rezidentiali, fiind cea mai mare comunitate online din Calarasi.

  Poti sa ai si tu fibra optica acasa, e simplu!!!
  Cauta-ne!!! si vei trai o noua experienta. pagina ilink Twisted Evil Twisted Evil

   Acum este: Mier Dec 19, 2018 8:24 am